Panda Dub

+ ROOTS RAID

Panda Dub is sinds 2007 leading man van de Franse dub scene. Na 12 jaar touren in binnen- en buitenland (met al vijf passages op Dour!), en met 7 releases op zijn conto, kwam hij in 2020 terug met nieuw album Horizons. Het bevat remixes van Flavia Coehlo, Alpha Steppa en Atili. In zijn geheel eigen stijl brengt Panda Dub weer vernieuwing in de dub en bass scene.

Support komt van ROOTS RAID, ook wel bekend als Natty (ONDUBGROUND) en Bongo Ben (JOE PILGRIM & THE LIGERIANS). Hun passie wordt duidelijk vertaald in de heavy roots en dub die ze creëren in hun analoge studio. Zo zorgen ze voor een uniek geluid, dat zich focust op krachtige en minimale bass-drum.

Panda Dub(FR)

Panda Dub, leading man van de Franse dub scène, combineert Franse electrodub met Britse soundsystem en reggea roots.

Lees meer

Azu Tiwaline

Producer Azu Tiwaline maakt leftfield techno uit de Sahara en heeft een debuutalbum op komst. Ze gebruikt klanken uit de woestijn om tot een diepe sound te komen, tussen Berbermuziek, dub en techno.

Lees meer
Panda Dub+ ROOTS RAID
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 21

Dit concert werd verplaatst wegens de geldende coronamaatregelen. De ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht. 

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD