Roosbeef

Roosbeef maakt al enkele jaren furore met haar herkenbare, relativerende teksten, versmolten in prachtige, catchy popsongs. Ze staat voor grote emoties in miniatuurvorm. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Ze wordt dan ook al sinds de begindagen omringd door ronkende namen uit het muzieklandschap van de Lage Landen: Wannes Cappelle, Thijs Delbeke, Tom Pintens, Torre Florim (De Staat), Pascal Deweze, ... 

Na een tijdje radiostilte is Roosbeef eindelijk weer terug. Met Lucky — het vierde studioalbum van Roosbeef. Ze ging in Kentucky op zoek naar haar muzikale bron en leefde twee jaar tussen de bluegrass. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op Lucky een weerklank vinden. Terug in Antwerpen. Haar band terug bijeen, met als nieuwe aanwinst Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly), maar nog altijd met Tim van Oosten (Het Zesde Metaal) op drums en Tom Pintens (Zita Swoon, Het Zesde Metaal) op gitaar en keys. 

De eerste single ‘Menselijke Mensen’ bezingt de ongepolijste mens en is tegelijkertijd een afscheid aan de jeugd. Met Lucky heeft Roosbeef een complete plaat afgeleverd en bewijst de band zich als een hecht en compleet geheel. Roosbeef is terug. 

Roosbeef(NL)

Roosbeef maakt al enkele jaren furore met herkenbare, relativerende teksten versmolten prachtig in catchy popsongs. Vrolijk, lichtvoetig, melancholisch, somber: grote grote emoties in miniatuurvorm.

Lees meer

Videos

Roosbeef
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

De ticketverkoop start op 25.10 om 1Ou