Roosbeef

+ Vincent Starwaver

OPGELET - Wegens het coronavirus worden alle evenementen t.e.m. 31 maart met onmiddellijke ingang opgeschort, ook dit concert. We bekijken met de artiesten en zalen of we de concerten kunnen verplaatsen naar een latere datum. We houden je hier zo snel mogelijk van op de hoogte. 

Roosbeef
maakt al enkele jaren furore met haar relativerende teksten, versmolten in prachtige, catchy popsongs. Ze wordt al sinds de begindagen omringd door ronkende namen: Wannes Cappelle, Thijs Delbeke, Tom Pintens, Torre Florim (De Staat), Pascal Deweze, ... Na een tijdje radiostilte is Roosbeef eindelijk weer terug. Met Lucky — haar vierde studioalbum. 

Ze ging in Kentucky op zoek naar haar muzikale bron en leefde twee jaar tussen de bluegrass. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen en hoorde verhalen die nu op Lucky een weerklank vinden. Terug in Antwerpen. Haar band terug bijeen, met als nieuwe aanwinst Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly), maar nog altijd met Tim van Oosten (Het Zesde Metaal) op drums en Tom Pintens (Zita Swoon, Het Zesde Metaal) op gitaar en keys. 

Met Lucky heeft Roosbeef een complete plaat afgeleverd en bewijst de band zich als een hecht en compleet geheel. Eerste single ‘Menselijke Mensen’ bezingt de ongepolijste mens en is tegelijkertijd een afscheid aan de jeugd; beluister de volledige plaat hier. De pers valt als een blok voor de plaat. Roosbeef is terug!

✭✭✭✭✩ “Ze blinkt nog altijd uit in melancholie zonder sentiment.” - De Standaard
✭✭✭✭✩ "In haar liedjes laat Rebergen het leven op een mooie manier uit het lood hangen” - NRC
‘Album Van De Week’ - Radio 1

Roosbeef(NL)

Roosbeef maakt al enkele jaren furore met herkenbare, relativerende teksten versmolten prachtig in catchy popsongs. Vrolijk, lichtvoetig, melancholisch, somber: grote grote emoties in miniatuurvorm.

Lees meer

Vincent Starwaver(BE)

Soloproject van Bart Vincent, die in april z’n debuutalbum ‘Goodnight Honeybun’ uitbrengt. Bart ken je onder meer van van Thou en als geluidsman van Melanie De Biasio.

Lees meer

Videos

Roosbeef+ Vincent Starwaver
25.03.20
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

De ticketverkoop start op 25.10 om 1Ou