DE MENS

+ And Then Came Fall

De heren De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c), weten niet van stoppen. Waarom zouden ze ook? De Belpop-documentaire over de groep, die in oktober 2019 op Canvas verscheen, toonde een groep die al die jaren bleef evolueren, vernieuwen en bewijzen dat ervaring geen verstarring betekent. 

Anno 2020 is dat niet anders: met frisse nieuwe singles (waaronder “Oostende”) onder de arm, trekt de groep naar de rockclubs  en is hun kenmerkende panache alweer zéér aanwezig. Hun steeds groeiend, constant ververst publiek weet dat ze bij hen terecht kunnen voor eerlijke, machtig energieke en soms verrassende shows, onder het motto “Duizenden klanten, die moet je verdienen, dag na dag, jaar na jaar”. 

Geen nostalgie-act, maar een springlevende, blijvend creatieve vier-eenheid van muzikanten die hun vermakende taak niet licht opnemen. In naam van het Doorvoeld Entertainment, jawel.

And Then Came Fall(BE)

And Then Came Fall, een soul band uit Leuven, is het volwassen hoofdstuk in de muziekcarrière van Annelies Tanghe en Sam Pieter Janssens.

Lees meer

De Mens(BE)

De Mens is een Belgische rockgroep met een eigen karakter, die zich nooit aan één stijl heeft gebonden.

Lees meer

Videos

DE MENS+ And Then Came Fall
10.03.22
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 21
Avondkassa
€ 25

Wegens de coronamaatregelen kon het concert niet doorgaan op de eerder geplande datum.  Het werd verplaatst naar 10 maart 2022. De gekochte tickets blijven geldig, ticketkopers werden per mail op de hoogte gebracht.