Salvador Sobral

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

De extraverte jazzzanger Salvador Sobral uit Lissabon maakte furore in 2017, als eerste Portugese winnaar van het Eurovisie Songfestival. Tel daar ook nog eens bij dat hij de hoogst behaalde score ooit in de competitie behaalde en je begrijpt waar de hype vandaan komt. Een onverwachte winst, die door o.a. de BBC, Billboard, The New York Times en vele andere werd beschreven als een overwinning voor de muziek. Salvador noemt zijn deelname zelf ‘muzikale prostitutie'.

Hij won de competitie dan ook nog eens in kritieke toestand, waarna hij 6 maanden op bed lag wachtend op een harttransplantatie. Na een lange revalidatieperiode is hij terug en op tour, met zijn nieuwe album Paris, Lisboa, ondersteund door Portugese topmuzikanten Júlio Resende (piano), André Rosinha (contrabas) en Bruno Pedroso (drums). Inmiddels speelde hij in gans Europa. Nu is het tijd voor zijn eerste shows in de Benelux.

Videos

Salvador Sobral
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 30
Avondkassa
€ 34

Wil je een ticket kopen met je UiTPAS met kansentarief?
Neem dan contact op met Vooruit (dat kan via mail, telefoon of ga langs in het bespreekbureau).
De kaartjes moeten na reservatie binnen de 14 dagen afgehaald en betaald worden, op vertoon van hun geldige UiTPAS.