Millionaire

+ Mattiasdecraene

Tim Vanhamel maakte deel uit van de beste bands die we in ons land al zagen passeren: Evil Superstars, dEUS, Broken Glass Heroes, Eat Lions, The Hickey Underworld en... Millionaire vaneigens! Twee jaar na magnum opus Sciencing, met singles 'I'm Not Who You Think You Are' en 'Busy Man', staat er weer een nieuwe plaat voor de deur. 'Cornucopia' is de openingstrack van een nieuw album dat verscheen in maart 2020. Tweede single 'Can't Stop The Noise' is er trouwens ook weer niet naast. 

Tim Vanhamel zelf houdt het cryptisch:
Time’s up, time’s down, time’s right in time #fillvoidshopeatworkconsumeplanet
Cornucopia=track1 Millionaire APPLZ ≠ APPLZ out March 2020.

Millionaire(BE)

Na de snaren beroerd te hebben bij Evil Superstars en dEUS bracht Tim Vanhamel in 2001 een eerste album uit met Millionaire: Outside The Simian Flock. Muse en Queens of the Stone Age outten zich als...

Lees meer

Mattiasdecraene(BE)

Mattias De Craene blies ons al een paar keer omver met zijn jazzprojecten Nordmann en MDCIII. Voor fans van Nils Frahm en Colin Stetson.

Lees meer

Videos

Millionaire+ Mattiasdecraene
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 22
Avondkassa
€ 27,50

Gezien de volledige tour van Millionaire wegens corona wordt uitgesteld, verplaatst ook hun concert van 6 november in de Handelsbeurs. Het concert kreeg een nieuwe datum: 16 april 2021.