The Perfect Tool

The Perfect Tool is een gevestigde Tool tribute band uit de VS. Al vele jaren succesvol op tournee met een memorabele passage in België in 2017 met een uitverkochte show in Concertzaal Vooruit. De Perfect Tool keert nu terug uit Boston voor een tour in UK en NL met een tussenstop in de gloednieuwe concertzaal Zaal Goedleven te Oostakker (Gent).

Deze keer zullen ze een zorgvuldig geselecteerde setlist brengen uit alle Tool albums, inclusief songs die al een hele tijd niet meer op de setlist van Tool zelf terug te vinden zijn (Pushit, Sober, The Grudge) evenals alle gebruikelijke monsterlijke Tool-favorieten die de fans willen horen. Niet te missen!

Zaal Goedleven is een gloednieuwe concertzaal te Oostakker (4km van Dampoort) en maakt deel uit van Muziekcentrum Goedleven & Toursupport in de Goedlevenstraat 179, 9041 Oostakker. Parkeren doe je het best aan de Park & Ride van Carrefour Oostakker en is op 2' wandelen van Zaal Goedleven.

The Perfect Tool(US)

Voor ze samen The Perfect Tool vormden, werkten drummer Steve Kilroy en gitarist Dave Eve samen aan uiteenlopende projecten zoals o.a. het album A Moment of Clarity van de Britse rockband God's Little...

Lees meer
The Perfect Tool
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 19

Dit concert is een organisatie van Toursupport en gaat door in Zaal Goedleven, een gloednieuwe concertzaal in Oostakker. De UITpas is niet van toepassing voor deze avond.