Blanks

+ Meau

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Als er een muzikant is die de pandemie met de juiste voorbereiding inging, is het de 24-jarige Simon de Wit wel, beter bekend als Blanks. Hij maakt sinds zijn vijftiende naam via YouTube door originele covers van bekende nummers te maken. Ariana Grande bedankte hem zelfs persoonlijk voor zijn cover van ‘Thank You, Next', zijn 80s-versie van Post Malones 'Better Now' ging verschillende keren viraal.

Maar ook zijn eigen materiaal maakt indruk. Het zijn vrolijke popnummers met stevige invloeden uit de jaren '80. Zijn Style Swaps leverden hem een samenwerking op met mega-dj Armin Van Buuren. 'Wave', 'Bittersweet' en 'Higher' groeiden uit tot instant hits. Momenteel is hij volop bezig met studio collabs met artiesten als San Holo, Dayglow, Alfie Templeman and Sheppard, allemaal te bekijken via, jawel, Youtube.

Blanks combineert muzikaal talent met de skills om het sociale mediaspel perfect naar zijn hand te zetten. Maar nu wil hij zijn fans offline ontmoeten!

MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (21), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. Een paar grote inspiratiebronnen van Meau zijn Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone.

MEAU(NL)

MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (21), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen

Lees meer

Blanks

Vrolijke, dansbare pop met stevige invloeden van de jaren '80!

Lees meer

Videos

Blanks + Meau
09.11.21
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD