Blanks

OPGELET - Dit concert kreeg een nieuwe datum: op 9 november komt Blanks naar De Vooruit. Alle tickets blijven geldig, alle ticketkopers werden via mail op de hoogte gesteld.

Als er een muzikant is die de pandemie met de juiste voorbereiding inging, is het de 24-jarige Simon de Wit wel, beter bekend als Blanks. Hij maakt sinds zijn vijftiende naam via YouTube door originele covers van bekende nummers te maken. Ariana Grande bedankte hem zelfs persoonlijk voor zijn cover van ‘Thank You, Next', zijn 80s-versie van Post Malones 'Better Now' ging verschillende keren viraal.

Maar ook zijn eigen materiaal maakt indruk. Het zijn vrolijke popnummers met stevige invloeden uit de jaren '80. Zijn Style Swaps leverden hem een samenwerking op met mega-dj Armin Van Buuren. 'Wave', 'Bittersweet' en 'Higher' groeiden uit tot instant hits. Momenteel is hij volop bezig met studio collabs met artiesten als San Holo, Dayglow, Alfie Templeman and Sheppard, allemaal te bekijken via, jawel, Youtube.

Blanks combineert muzikaal talent met de skills om het sociale mediaspel perfect naar zijn hand te zetten. Maar nu wil hij zijn fans offline ontmoeten!

Naast 'gewone' concerttickets biedt Blanks ook een VIP-pakket aan, met Meet & Greet en een live versie van de One Hour Song Challenge. Hiernaast vind je meer info.

Videos

Blanks
Koop tickets
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14

Naast concerttickets kan je ook VIP-tickets kopen (klik op 'koop tickets' hierboven).

Zo'n VIP-ticket kost 76 euro (excl. reservatiekost) en omvat:

• Concertticket voor het concert van BLANKS (staand) ter waarde van 11 euro
• Exclusieve vroege toegang tot de zaal om 19:00 i.p.v. 20:00 
• Meet & greet met BLANKS vóór de show 
• Exclusieve pre-show: ONE HOUR SONG CHALLENGE om samen met BLANKS een nummer te maken en te performen in de pre-show! 
• Selfie met BLANKS, die je story repost op zijn Instagram story (indien gewenst) 
• Polsbandje van BLANKS