Blanks

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Als er een muzikant is die de pandemie met de juiste voorbereiding inging, is het de 24-jarige Simon de Wit wel, beter bekend als Blanks. Hij maakt sinds zijn vijftiende naam via YouTube door originele covers van bekende nummers te maken. Ariana Grande bedankte hem zelfs persoonlijk voor zijn cover van ‘Thank You, Next', zijn 80s-versie van Post Malones 'Better Now' ging verschillende keren viraal.

Maar ook zijn eigen materiaal maakt indruk. Het zijn vrolijke popnummers met stevige invloeden uit de jaren '80. Zijn Style Swaps leverden hem een samenwerking op met mega-dj Armin Van Buuren. 'Wave', 'Bittersweet' en 'Higher' groeiden uit tot instant hits. Momenteel is hij volop bezig met studio collabs met artiesten als San Holo, Dayglow, Alfie Templeman and Sheppard, allemaal te bekijken via, jawel, Youtube.

Blanks combineert muzikaal talent met de skills om het sociale mediaspel perfect naar zijn hand te zetten. Maar nu wil hij zijn fans offline ontmoeten!

Blanks

Vrolijke, dansbare pop met stevige invloeden van de jaren '80!

Lees meer

Videos

Blanks
di 09.11.21
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14

Voor dit concert heb je geen Covid Safe Ticket nodig.

Line-up