Zwangere Guy

We vonden een nieuwe datum voor het uitverkochte concert van Zwangere Guy. Het wordt verplaatst van 17 december 2021 naar 5 april 2022. 

Product van de goot werd een rapper met carrière. Zwangere Guy is met panache van de schaduw in het licht gestapt: voor 4000 getuigen in de AB heeft ’m de stap van de back- naar de frontstage gezet. Hij heeft de spots op de kieren in de maatschappij gericht: armoede, partnergeweld en verslaving kregen de first person treatment. Iemand heeft welgemikte punchlines tot in z’n cel in Sint-Gillis voelen kloppen.

Geen lichte kost, maar de feiten spreken voor zich. Zo goed als elk record ging eraan: eerste goud voor een Nederlandstalige hiphopplaat, eerste NL-talige hiphop number one in de charts. ZG heeft in de nasleep van Wie Is Guy? alle festivals platgespeeld: Couleur Café, Werchter, Down The Rabbit Hole, Dour en Lowlands. Hij verkocht zalen uit in België en Nederland. Ondertussen kreeg hij 5 keer de AB vol, werd hij 5 keer genomineerd voor de RBEA 2019, waarvan hij er 4 won (Beste album, Beste song, beste live en artiest van het jaar. Hij ontving 5-sterrenrecensies in de kranten en stond aan de basis van 5 platen in minder dan 5 jaar.

Brutaal toont aan dat Zwangere Guy nog maar aan het warmlopen is. Waar hij in Wie is Guy? nog terugblikte op gisteren en droomde van morgen, hoor je in Brutaal iemand die zijn toekomst nu kan omarmen. En iemand die duidelijk gebleven is wie hij voordien al was.

Zwangere Guy

De Brusselse rapper Zwangere Guy toonde ons al een staaltje van zijn lyrical skills bij Stikstof. Met zijn slow down/chill hip hop, beschouwt Guy zichzelf als een atoom uit een vijfhoekig element dat...

Lees meer

  Videos

  Zwangere Guy
  di 05.04.22
  Uitverkocht
  Deuren
  21:00
  Voorverkoop
  € 23
  Avondkassa
  € 27

  We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. 

  Wegens de verstrengde maatregelen is het dragen van een mondmasker verplicht tijdens dit concert. Vergeet naast je mondmasker zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

  Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

  Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD