Faces On TV

1ste concert

Wegens de covid-maatregelen moeten we voor onbepaalde duur de deuren sluiten. We vragen nog even de tijd om ons te organiseren, zodat we voor de eerstkomende concerten een waardig alternatief kunnen aanbieden.

Jasper Maekelberg van Faces on TV was niet enkel één van de drijvende krachten achter Warhaus, als producer of mixer werkte hij ook mee aan zowat alle interessante Belgische releases van de laatste jaren: Balthazar, Bazart, J. Bernardt, Sylvie Kreusch, ... 

Een stad, een zaal, een afterparty. Je weet niet meer of het dag of nacht is en waarom dat überhaupt ooit iets uitmaakte. De dagen verglijden in elkaar en je glijdt gewoon mee. Dat is de wereld van single 'Womba'. Je hoort het geknetter van een muzikale alleskunner die barst van de creativiteit. Maekelberg trekt alle registers open en weerstaan aan zijn verleidelijke magie is onmogelijk. Vanuit een waas van paars en blauw neonlicht lokt hij je met hand claps en een opzwepende beat. Funky basklanken en een bezwerende stem stuwen 'Womba' richting trance.

Live doet Jasper Maekelberg het dit voorjaar in zijn eentje. Door heel Europa rond te touren met Balthazar, heeft hij ontdekt dat hij grootsere dingen kan doen met een kleinere setup. Omgeven door conga’s, loop stations en synths zet hij zijn eigen vertrouwde wereld op het podium, om dan te doen wat hij het liefste doet: samen met zijn publiek vergeten dat er iets anders bestaat dan hier en nu.

Faces On TV(BE)

Faces On TV is de Gentse band rond rising star Jasper Maekelberg, een muzikaal wonderkind dat van alle markten thuis is.

Lees meer

Videos

Faces On TV1ste concert
Deuren
19:15
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19

Wie eerder tickets kocht voor deze show, wordt via mail op de hoogte gebracht van de werkwijze.

UiTPASsen zijn geldig. Mail naar bespreekbureau@vooruit.be voor reservatie. De betaling gebeurt online.

Om optimaal gebruik te maken van de beschikbare plaatsen in de Theaterzaal, zijn de tickets te koop per 1 of 2. Plaats dus meerdere orders wanneer je met meer dan 2 personen komt. Wanneer 2 bubbels samen de zaal binnengaan, kunnen ze wel in elkaars buurt plaatsnemen, met 1 stoel tussen elke bubbel.