Liesa Van der Aa: 'Easy Alice'

livestream vanuit de Handelsbeurs

Dit is een online event. Met je toegangsticket kan je het concert tot twee dagen erna (her)bekijken.

Easy Alice, dat is een plaat en ook een film. Het is een verhaal en ook een fragment, complex en tegelijkertijd relevant hedendaags tegendraads. Easy access, of toch niet. Liesa Van der Aa ging in de Handelsbeurs al aan de slag met het muziektheater PLAY en het monumentale The Weighing of the Heart. Easy Alice klinkt als eclectische funk, als een kaleidoscopische ontmoeting tussen Kafka en Britney Spears, een gesprek tussen PJ Harvey en Eminem, een duet tussen Bill Withers en Missy Elliot

De kortfilm

Voor het visuele luik van de plaat slaat Van der Aa de handen in elkaar met rapper, zanger en cineast Baloji. Deze fictieve art docu voert mee naar een wereld in verwarring, vol racewagens, Walt Disney, Wittgenstein en instagram boedhisme, en dat alles binnen een soft pornografisch decor. Iconische interviews met onder andere David Bowie, Pasolini, Leonard Cohen en John Cage werden uit hun context getrokken en opnieuw herschreven en opgevoerd als nieuwe stemmen van vandaag. Alsof niets nooit echt verandert. Of niets nooit echt hetzelfde blijft.

Met:
Liesa Van der Aa - vocal, viool
Dries Laheye - bas
Niels Broos - keys
Lander Gyselinck - drums

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

Liesa Van Der Aa(BE)

De combinatie van klassieke scholing en drang naar experiment levert iets op tussen avant-garde, sfeervolle soundscapes en rockmuziek.

Lees meer
  Liesa Van der Aa: 'Easy Alice'livestream vanuit de Handelsbeurs
  di 23.03.21
  Koop tickets
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 20,15
  Avondkassa
  € 24,50

  Hoe doe ik dat, kijken via livestream?
  Lees meer in de FAQ bij Handelsbeurs.