Suzanne Vega

An Evening of New York Songs and Stories

OPGELET - Wegens het coronavirus werd dit concert verplaatst naar 19 juni 2022. Gekochte tickets blijven geldig, ticketkopers werden op de hoogte gebracht. 

Suzanne Vega liet in september 2020 haar nieuwe album An Evening of New York Songs and Stories (Cooking Vinyl) op de wereld los. Het album bevat eerder uitgebrachte nummers die geïnspireerd zijn door New York, dit keer in een live-uitvoering. Vega wordt hiervoor bijgestaan door haar trouwe gitarist Gerry Leonard, bassist Jeff Allen en keyboardspeler Jamie Edwards. Het album werd in 2019 opgenomen in de beroemde New Yorkse bar Café Carlyle. Naast hits als 'Luka' en 'Tom's Diner' komen ook minder bekende pareltjes aan bod, zoals 'Frank and Ava' en 'Ludlow Street'. Ook 'New York Is My Destination' wordt uit haar repertoire naar boven gehaald. 

De nummers klinken als verhalen, op meesterlijke wijze door Suzanne Vega verteld. Haar poëtische blik op de wereld valt telkens weer op het stadsleven, gewone mensen en onderwerpen uit het leven gegrepen. De gevatte en pure songs van Vega zijn nog altijd even herkenbaar, uniek en diepzinnig als toen ze 30 jaar geleden voor het eerst op de radio te horen was.

Een organisatie van Greenhousetalent.

Suzanne Vega(US)

Suzanne Vega liet in september 2020 haar nieuwe album An Evening of New York Songs and Stories (Cooking Vinyl) op de wereld los. De nummers klinken als verhalen.

Lees meer

Videos

Suzanne VegaAn Evening of New York Songs and Stories
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 40,25
Avondkassa
€ 44

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD