Sioen

Omwille van de coronapandemie werd dit concert verplaatst naar deze datum. De tickets voor de eerste datum blijven geldig. De oorspronkelijke twee concertmomenten om 19u en 21u worden wegens een grotere capaciteit samengevoegd tot één moment om 20u15. Tickethouders werden hierover persoonlijk op de hoogte gebracht.

Nieuwe plaat

De Gentse singer-songwriter Sioen zit niet stil. Na de succesvolle tour met Zuid-Afrikaanse muzikanten (foto's) volgt de release van zijn nieuw solo-album Messages of Cheer & Comfort. Binnenkort komt het uit, zowel in Zuid-Korea als in België. Sfeer gegarandeerd.

Wat meer over Sioen

Sioen heeft ondertussen al 7 full albums op zijn naam staan en stond op podia in alle uithoeken van de wereld: Europa, Zuid-Afrika, China, Maleisië, Indonesië, Japan, Zuid-Korea,...  zelfs de legendarische club CBGB's in New York moest eraan geloven.

Op zijn palmares staan samenwerkingen met o.a. met jazz legende Toots Thielemans, Marie Daulne van Zap Mama, hij componeerde samen met dirigent Dirk Brossé en pianist Jef Neve, én hij maakt deel uit van kinderband De Piepkes.

Naast zijn nieuwe plaat werkt hij ook aan een muzikaal cross-over project Chords & Cracks, met klavecimbel, electronica en schilderijen van Koen van den Broek.

Sioen(BE)

Gentenaar Frederik Sioen brak door met See You Naked (2003), de plaat die radiovriendelijke en ingetogen klassiekers als ‘Cruisin’’, ‘Ease Your Mind’, en ‘No Conspiracy At All’...

Lees meer
Sioen
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 21

Dit concert is een organisatie van Handelsbeurs en Democrazy.

Sioen speelt die avond 2 shows.
Om 18:00 openen de deuren voor de eerste show. Het concert zelf start om 19:00.
Om 20:40 openen de deuren voor de tweede show. Dat concert start om 21:00 en is uitverkocht.

Reservatie met UiTPAS met kansentarief:

  • Telefonisch via 09 / 225 01 01
  • In persoon aan de ticketbalie in NTGent, Sint Baafsplein 17, Gent
  • Openingsuren: maandag - vrijdag, 10.00 - 18.00 uur
    Zaterdag tussen 14.00 en 18.00 uur
    Gesloten op zondag
  • Via mail info@ticketsgent.be

Line-up