Sioen

Sioen kennen we allemaal als de getalenteerde Gentse singer-songwriter.  Hij heeft ondertussen al 7 full albums op zijn naam staan en stond op podia in alle uithoeken van de wereld: Europa, Zuid-Afrika, China, Maleisië, Indonesië, Japan, Zuid-Korea, ...  Zelfs de legendarische club CBGB's in New York moest eraan geloven.

Op zijn palmares staan ook samenwerkingen met o.a. met jazz legende Toots Thielemans, Marie Daulne van Zap Mama,  componeerde samen met dirigent Dirk Brossé en pianist Jef Neve, én hij maakt deel uit van De Piepkes (met RolandPieter-Jan De Smet en illustratrice Sarah Yu Zeebroek).  

Op dit moment werkt Sioen aan een muzikaal cross-over project 'Chords&Cracks' met klavecimbel, electronica en schilderijen van Koen van den Broek. Samen met Zuid-Afrikaanse muzikanten volgt voor het derde jaar op rij een nieuwe tournee 'Sioen plays Graceland', met de muziek van Paul Simon en in 2019 brengt hij een nieuw solo-album uit in Zuid-Korea en België: 'Messages of Cheer & Comfort'.

Via vi.be gaat Sioen op zoek naar een support act. Meer info & inschrijven kan via deze link!

Sioen(BE)

Gentenaar Frederik Sioen brak door met See You Naked (2003), de plaat die radiovriendelijke en ingetogen klassiekers als ‘Cruisin’’, ‘Ease Your Mind’, en ‘No Conspiracy At All’...

Lees meer
Sioen
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 21

Dit concert is een organisatie van Handelsbeurs en Democrazy.

Sioen speelt die avond 2 shows.
Om 18:00 openen de deuren voor de eerste show. Het concert zelf start om 19:00.
Om 20:40 openen de deuren voor de tweede show. Dat concert start om 21:00 en is uitverkocht.

Reservatie met UiTPAS met kansentarief:

  • Telefonisch via 09 / 225 01 01
  • In persoon aan de ticketbalie in NTGent, Sint Baafsplein 17, Gent
  • Openingsuren: maandag - vrijdag, 10.00 - 18.00 uur
    Zaterdag tussen 14.00 en 18.00 uur
    Gesloten op zondag
  • Via mail info@ticketsgent.be

Line-up