blackwave.

Sinds een jaar of drie zorgt het hiphopduo blackwave. voor funky nummers met oldskool vleugje die zalen uitverkopen. Denk maar aan megahits 'Elusive' en 'BIG Dreams' uit hun eerste EP Mic Check.

Willem Ardui en Jean Atohoun oftewel jaywalker brachten begin november hun langverwachte debuutplaat uit, Are We Still Dreaming, en lossen daarmee alle verwachtingen in. Humo schrijft: 'die van blackwave. – kleine letters, puntje in de staart – kronen zich via de plaat ‘Are We Still Dreaming?’ tot de onbetwiste meesters van de Engelstalige frithop. (...) Bij Willem, Jay en co. klinkt alles los en vrij. Je hoort zelfs amper hoe hard er aan de muziek is gewerkt.'

Blackwave.(BE)

Blackwave. was een van dé revelaties van 2017. Debuut 'Mic Check' kreeg gemiddeld vier sterren in de pers, en de jazzy, catchy hiphopband rond Will en Jay had Pukkelpop en de Botanique zo in z'n zak.

Lees meer

Videos

blackwave.
za 18.09.21
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 23
Avondkassa
€ 27

Wegens de coronamaatregelen kan het concert niet doorgaan op de geplande datum.  We zijn nog volop in overleg met de band over een nieuwe datum. Zodra we deze kennen laten we het weten. De gekochte tickets zullen geldig blijven.