Humo's Rock Rally: halve finale

Omwille van de coronamaatregelen worden de fysieke edities van de halve finales en finale in Vooruit, Trix en AB geannuleerd. In 2020 zal Humo’s Rock Rally enkel online plaatsvinden. De gekochte tickets worden meteen terugbetaald. 

De 20 bands die na 10 preselecties nog in de running zijn, geven het beste van zichzelf tijdens een privé livesessie voor de vakjury. Die halve finales zijn vanaf dinsdag 1 september integraal te bekijken via humo.be.  De finale vindt plaats in de Ancienne Belgique op zondag 18 oktober. Zonder publiek, maar live te volgen via humo.be. Die dag kennen we dus de opvolger van onder anderen Balthazar, Whispering Sons, DIRK., School is Cool en Compact Disk Dummies

Volg alle info en updates via rockrally.humo.be. Daar kan je ook de preselecties herbeluisteren.

All-Turn(BE)

All-Turn is een jong hiphop talent uit Deinze, vol energie en passie geeft hij alles op het podium.

Lees meer

Wolker(BE)

Wolker maakt muziek op een atypische manier, werkt op gevoel en sfeer, bouwt spanningen op en creëert dynamiek met een licht melancholische ondertoon.

Lees meer

Winterfort(BE)

Poëtische vocals, dynamische grooves en delicate klanktapijtjes. Winterfort klinkt als een vuistslag in uw gezicht, onmiddellijk gevolgd door oprechte excuses.

Lees meer

Skumic(BE)

Een mix van West-Vlaamse rap en dikke Drum ‘n Bass-beats. Van actuele thema’s tot autobiografische topics.

Lees meer

Billboard(BE)

Billboard is een jonge Poperingse band met een unieke sound bestaande uit alternatieve rock met elektronische invloeden.

Lees meer

Be Irving(BE)

Ergens diep in het niemandsland tussen Damon Albarn, Beach House en Sparklehorse is deze driekoppige band op een frisse, prikkelende sound gestoten

Lees meer

Yokan(BE)

Yōkan (羊羹) is een dik, gegeleerd Japans dessert gemaakt van rode bonenpasta, agar en suiker. Yokan is ook een band.

Lees meer
Humo's Rock Rally: halve finale
26.09.20
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17