WAVE32: Yung Mavu, Rare Akuma & Bryan MG

OPGELET - Wegens het coronavirus werden alle evenementen t.e.m. half mei opgeschort. Voor dit concert was er geen nieuwe datum mogelijk, het wordt geannuleerd. Ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht. 

WAVE32
brengt een nieuwe generatie hiphopartiesten uit België samen. Kom naar Yung Mavu, Bryan MG en Rare Akuma live in Vooruit, Gent voor een uniek +32-event! Yung Mavu dropte in 2017 de track 'Black Magic', geïnspireerd door Harry Potter, die al snel viraal ging. Dit jaar plaatste hij zichzelf op de kaart met zijn debuut-EP, Hi, I’m Pierre. Met zijn nieuwe album Matter Of Time bevestigt hij zijn status als het gezicht van de nieuwe generatie hiphopartiesten.

Rare Akuma is een vat vol creativiteit dat op barsten staat. De jonge Antwerpenaar is nog maar 21; zijn instrumentale tracks werden al opgepikt door $uicideboy$! Album Akuma Season en EP it’ll be okay, boordevol zware bassen en ‘ragecore’, lichten al een tipje van de sluier. Tijdens zijn liveshows laat hij het beest echt los!

Bryan MG's Congolese roots typeren zijn muziek. In een unieke mix van Nederlands, Frans en Engels maakt de 22-jarige artiest hiphop, pop, rap en r&b. In 2018 bracht hij zijn eerste LP MGSEASON uit. Dit in samenwerking met o.a. LouiVos, Yung Felix, Architrackz en Zurich Musiq. Met nummers als ‘My Bébé' is hij klaar om te wereld te veroveren!

Rare Akuma(BE)

Deze Antwerpse producer brengt ragecore met schreeuwende raps en nijdige baslijnen als hoofdingrediënten. Het resultaat: een mix van Slipknot, Kanye West en Lunice. Een album is op komst!

Lees meer

Yung Mavu

Internetfenomeen en het gezicht van de nieuwe generatie hiphopartiesten.

Lees meer

  Bryan MG

  In een unieke mix van Nederlands,Frans en Engels maakt hij hiphop, pop, rap en r&b muziek.

  Lees meer

  Videos

  WAVE32: Yung Mavu, Rare Akuma & Bryan MG
  25.06.20
  Deuren
  21:00
  Voorverkoop
  € 16
  Avondkassa
  € 19