K1D (nieuwe datum tbc)

OPGELET - Wegens het coronavirus werden alle evenementen t.e.m. half mei met onmiddellijke ingang opgeschort, ook dit concert. We bekijken met de artiesten en zalen of we de concerten kunnen verplaatsen naar een latere datum. We houden je hier zo snel mogelijk van op de hoogte. 

Rustig en vol zelfvertrouwen kijkt K1D 2020 tegemoet: zijn eerste headliner show in de AB is aangekondigd; een vierde EP is op komst. Sinds een jaar of twee zitten zijn lekkere flows, trap sounds en zware bassen in de lift: het nummer 'Tokyo Drift' met Woodie Smalls werd een straffe Colors sessie, en het werd opgenomen in de NBA2K18 soundtrack.

Zelf nam hij 3 EP's op: High Hopes, Peter Pan Syndrome en LONELY HOUR(S), naast aantal losse tracks en features. Moshpits zijn geen uitzondering tijdens zijn shows, denk aan hits  'CHECK' (met Bhavi en Krisy), ' Yoshi ', 'Fucked Up' en  ‘+32'; zijn laatste twee singles 'NO SUCH THING' en 'FOR SURE' werden opgepikt door Stubru en MNM. 

"Hou hem alsjeblieft een beetje in de gaten. Het is gene gewone", schreef Humo na zijn optreden tijdens Pukkelpop.  Will do!

K1D (nieuwe datum tbc)
02.04.20
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14