K1D

OPGELET - Wegens het coronavirus werden alle evenementen in het voorjaar opgeschort, ook dit concert. Dit concert werd helaas geannuleerd. De ticketkopers worden terugbetaald en per mail op de hoogte gebracht. 

Rustig en vol zelfvertrouwen kijkt K1D 2020 tegemoet: zijn eerste headliner show in de AB is aangekondigd; een vierde EP is op komst. Sinds een jaar of twee zitten zijn lekkere flows, trap sounds en zware bassen in de lift: het nummer 'Tokyo Drift' met Woodie Smalls werd een straffe Colors sessie, en het werd opgenomen in de NBA2K18 soundtrack.

Zelf nam hij 3 EP's op: High Hopes, Peter Pan Syndrome en LONELY HOUR(S), naast aantal losse tracks en features. Moshpits zijn geen uitzondering tijdens zijn shows, denk aan hits  'CHECK' (met Bhavi en Krisy), ' Yoshi ', 'Fucked Up' en  ‘+32'; zijn laatste twee singles 'NO SUCH THING' en 'FOR SURE' werden opgepikt door Stubru en MNM. 

"Hou hem alsjeblieft een beetje in de gaten. Het is gene gewone", schreef Humo na zijn optreden tijdens Pukkelpop.  Will do!

K1D
02.04.20
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14