Eefje De Visser

+ Pitou

Dit concert kende al een resem verplaatsingen, dankzij corona. De laatste verplaatsing, naar 3 mei 2022, heeft echter niks met het virus te maken: lees hieronder statement van Eefje zelf. Eerder gekochte tickets blijven geldig. Er wordt een extra show toegevoegd, op 4 mei 2022.

"Lieve allemaal, ik heb een bijzondere aankondiging te doen, namelijk dat ik mijn hele tour van het najaar 2021 moet verplaatsen naar lente 2022, omdat ik als alles goed gaat eind oktober zal bevallen van ons eerste kindje! Op dit moment ben ik 14 weken zwanger, en mijn buikje begint al zichtbaar te worden. Heel spannend natuurlijk, en helaas valt zoiets niet altijd te plannen, zeker niet in deze onzekere tijden. We (Pieterjan Hendrik Frans Coppejans en ik) kijken er natuurlijk vol (letterlijke) verwachting naar uit.

Lowlands Festival op 20 augustus zal de laatste show zijn die we dit jaar spelen. Tegen die tijd ben ik redelijk hoogzwanger, dus dat wordt een heel speciale voor ons. De Bitterzoet Clubtour zal dus eindelijk van start gaan in april 2022. Er zijn extra shows bijgekomen, we beloven dat het magisch wordt!"

Eefje de Visser is één van de acts van 2021, ondanks de coronacrisis. Met haar vierde album Bitterzoet, twee maanden uit in maart 2020, won ze een waslijst aan prijzen. 

 “De plaat moest voelen als een trage trip, een romantisering van de werkelijkheid, pijnlijke ervaringen gemixt met warmte. De titel heeft ook een link met de smaak van drank, het maakt de wereld mooier, maar het escapisme kan ook wrang en onecht zijn. Die schemerzone tussen fantasie en realiteit is veel terug te horen op de plaat.

In plaats van de geplande (en uitverkochte) releasetour in het voorjaar van 2020 bracht Eefje de concertfilm 'Bitterzoet' uit, die lovend onthaald werd. Nu er weer zicht is op een heropstart van liveconcerten, komt de best mogelijke reden voor uitstel op de proppen. Maar wees gerust, mei 2022 komt elke dag een beetje dichterbij.

Pitou(NL)

Amsterdamse muzikante met een gouden stem en een bijzondere kijk op folkpop. Alela Diane, Laura Marling en Julia Holter luisteren goedkeurend mee.

Lees meer

Eefje De Visser(NL)

Voor het maken van derde plaat Nachtlicht verliet Eefje De Visser haar comfortzone, trok naar Barcelona om nummers te schrijven en nam de plaat deels op in Utrecht, Gent en Frankrijk. On-Nederlandse,...

Lees meer
Eefje De Visser+ Pitou
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 20
Avondkassa
€ 24