All Eyes On Hip Hop: Spreej

Dit concert werd verplaatst van de Charlatan naar DOK! 
Democrazy organiseert deze nazomer namelijk een reeks van 13 coronaproof concerten, buiten op DOK onder de loods. Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen; ticketkopers voor de vorige datum krijgen via mail eerste keus om zo'n bubbelticket te kopen. De verkoop gaat van start op vrijdag 14.08 om 12:00 's middags.

SPREEJ verscheen al in 2011 aan de oppervlakte met 'Aangenaam', een EP die vanaf de eerste seconde duidelijk maakte dat hij gemaakt was voor een hoger plan. Soepele flows, een kenmerkend stemgeluid én een meer dan interessant verhaal om te delen: het wekte weinig verbazing dat deze jongen van de blokken uit Nieuw-Gent in de volgende jaren het land veroverde aan de zijde van Safi. Tot die samenwerking abrupt ten einde liep. Op een losse single met Jayh na volgde voor fans van SPREEJ het lange wachten.

Het heilige vuur werd uiteindelijk terug aangewakkerd door de helpende hand van Johannes Verschaeve (The Van Jets). Het resultaat liet niet lang op zich wachten. Eerste single 'LOSTBOYDEMIGOD' klinkt rauw, korrelig en niks aan de verbeelding overlatend. Hij straalt het zelfvertrouwen uit van iemand die uit is op zijn rechtmatige troon en perfect weet aan welke tocht hij begonnen is. Met 'LOSTBOYDEMIGOD' geeft SPREEJ het publiek een eerste teaser van de klassieker die er ongetwijfeld zit aan te komen. 

Spreej(BE)

Met zijn nieuwe materiaal zoekt SPREEJ inhoudelijk opnieuw aansluiting met zijn beginjaren als solo-artiest. Single 'LOSTBOYDEMIGOD' is een eerste teaser van de nieuwe plaat.

Lees meer