All Eyes On Hip Hop: Spreej

+ Alois & VLB

Dit concert werd verplaatst van de Charlatan naar DOK. Democrazy organiseert er deze nazomer namelijk een reeks van 14 coronaproof concerten. Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen; 

SPREEJ verscheen al in 2011 aan de oppervlakte met 'Aangenaam', een EP die vanaf de eerste seconde duidelijk maakte dat hij gemaakt was voor een hoger plan. Het wekte weinig verbazing dat deze jongen van de blokken uit Nieuw-Gent in de volgende jaren het land veroverde aan de zijde van Safi. Tot die samenwerking abrupt ten einde liep. Op een losse single met Jayh na volgde voor fans van SPREEJ het lange wachten. Het heilige vuur werd uiteindelijk terug aangewakkerd door de helpende hand van Johannes Verschaeve (The Van Jets). Eerste nieuwe 'LOSTBOYDEMIGOD' klinkt rauw, korrelig en niks aan de verbeelding overlatend.  SPREEJ geeft het publiek een voorsmaakje van de klassieker die er ongetwijfeld zit aan te komen. 

Support act is het beloftevolle duo Alois & VLB. De twee jonge Gentenaars slingerden recent vanuit de underground hun debuut-EP 'Proberen' de wereld in. Verwacht geen vrolijke boel, maar grimmige teksten van VLB en melodisch rijke producties van Aloïs. 

Alois & VLB(BE)

De twee jonge Gentenaars slingerden recent vanuit de underground hun debuut-EP 'Proberen' de wijde wereld in. Ze smeden de donkere toekomst met een zilveren randje om in een nieuw gouden tijdperk.

Lees meer

Spreej(BE)

Met zijn nieuwe materiaal zoekt SPREEJ inhoudelijk opnieuw aansluiting met zijn beginjaren als solo-artiest. Single 'LOSTBOYDEMIGOD' is een eerste teaser van de nieuwe plaat.

Lees meer

Videos