Danny Blue and the Old Socks (nieuwe datum tbc)

+ Pauwel

OPGELET - Wegens het coronavirus werden alle evenementen t.e.m. half mei met onmiddellijke ingang opgeschort, ook dit concert. We bekijken met de artiesten en zalen of we de concerten kunnen verplaatsen naar een latere datum. We houden je hier zo snel mogelijk van op de hoogte. 

Danny Blue & The Old Socks
is een vijf à zestal uit het Antwerpse dat rauw rammelende Bildungsrock afvuurt in de stijl van Parquet Courts, Pavement en The Pixies. Op hun nieuwe EP Boys sturen ze het beste uit vader’s platencollectie door de pedalenplank en brengen ze hulde aan jong zijn post Y2K. Samen in een tentje kruipen dat gepikt werd van de Moonrise Kingdom set, huilen naar de maan achterop bij Billy op de motor of Elvis coveren als speed metal band: Danny Blue & The Old Socks, dat is hand in hand onderweg zijn naar een plek tussen de sterren. En pokkeherrie!

In november 2017 bracht Danny Blue & The Old Socks hun debuut-EP ‘Backyard Days’ uit. In januari 2018 werd de band bij Studio Brussel als finalist van De Nieuwe Lichting aangekondigd en in april 2018 stonden ze dan weer in de finale van Humo’s Rock Rally. In Charlatan stellen ze hun langverwachte nieuwe EP voor! 

Danny Blue and the Old Socks (nieuwe datum tbc)+ Pauwel
wo 22.04
Koop tickets
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14