Jaguar Jaguar

+ Lili Grace

Democrazy organiseert deze nazomer een reeks van 13 coronaproof concerten, buiten op DOK onder de loods. Dit concert is er één van.

Jaguar Jaguar bestaat nog maar net één jaar, maar heeft in die tijd reeds een tweede hoofdstuk geschreven in hun audiovisueel verhaal. Na het zonnige Spanje, waar ze hun eerste EP Montjoi schreven, trok de band naar de afgelegen Franse bossen om in alle rust aan nieuwe muziek te werken.  Voor dit nieuwe hoofdstuk mag je je verwachten aan een trip doorheen de jungle waarheen deze Jaguars zich het beste thuis voelen.

Lili Grace doet ongemeen boeiende dingen met twee stemmen, cello, keyboards en elektronica. Met hun dark pop haalden ze in 2012 de finale van Humo's Rock Rally en deden ze voorprogramma's voor onder meer Trentemøller, CocoRosie en Nils Frahm.  In 2017 besloten ze om een aantal bepalende persoonlijke gebeurtenissen om te zetten in een plaat: Silhouette was klaar einde 2019, maar om redenen van Corona op de plank blijven liggen. Het is een prachtig en zeer persoonlijk werkstuk geworden dat dringend een échte release verdient! Een bewijs dat er zelfs in een emotionele krater tweestemmige schoonheid kan ontkiemen.

Lili Grace(BE)

Lili Grace doet ongemeen boeiende dingen met twee stemmen, cello, keyboards en elektronica. Soms prachtig klein, soms bevreemdend met een randje.

Lees meer

jaguar jaguar(BE)

Deze band zonder frontman met leden van Soldier's Heart, Tamino en Lohaus, heeft zijn tweede EP uit. "Een tropische trip door de wildernis", noemt Dansende Beren het.

Lees meer
  Jaguar Jaguar+ Lili Grace
  11.09.20
  Uitverkocht
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 14
  Avondkassa
  € 17

  Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 14.8, 12u.