Jaguar Jaguar

OPGELET - Wegens het coronavirus werden alle evenementen t.e.m. half mei met onmiddellijke ingang opgeschort. Dit concert werd daarom verplaatst naar deze datum.

Jaguar Jaguar
, band met leden van onder andere Soldier's Heart, Tamino en Lohaus, bestaat nog maar anderhalf jaar, maar heeft in die tijd reeds een tweede hoofdstuk geschreven in hun audiovisueel verhaal. Na het zonnige Spanje, waar ze hun eerste EP Montjoi schreven, trok de band naar de afgelegen Franse bossen om in alle rust aan nieuwe muziek te werken. Tweede EP Madelyn is een trip doorheen de jungle waarheen deze Jaguars zich het beste thuis voelen. "Een lynchiaanse herfst" noemt Dansende Beren de sfeer op Madelyn.

"(...) een gedurfdere en volwassen sound van Jaguar Jaguar, maar de muziek van de jongens blijft een tropische trip door de wildernis. Creatieve duizendpoot en gitarist Emiel Raeymaekers en fotografe Tina Herbots maakten samen dan ook een kortfilm – waarvan de clips van singles “My Guess” en “Out Of Sight” een voorproefje zijn – die de EP perfect aanvult."

"Werkelijk alles klopt aan de band; de naam, de sound, de clips… alle puzzelstukjes vallen op hun plek. Op hun tweede ep staat de band sterker dan ooit in hun schoenen en wij kijken er al extreem hard naar uit om te ontdekken wat al deze zwoele, funky nummers live gaan brengen." – Dansende Beren

Jaguar Jaguar
do 26.11
Koop tickets
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17