#ikluisterbelgisch

De muzieksector is in crisis. De impact van het coronavirus laat zich ook voelen in concertzalen, op festivals en bij bands en artiesten. Daarom roepen we jou op om naar Belgische muziek te luisteren, en die boodschap uit te dragen met de hashtag #ikluisterbelgisch. 

Onlangs publiceerde Studio Brussel het eerste artikel in een online reeks over de huidige situatie in het muzieklandschap in België. Daaruit blijkt dat de situatie ernstig is. Doordat het live circuit stil ligt, dreigt een financiële kater. En omdat veel releases van grote bands verschuiven, dreigen jonge aanstormende bands niet meer aan de bak te komen. In deze tijden wil Studio Brussel er meer dan ooit zijn voor Belgische artiesten. Om dat signaal kracht bij te zetten, paste de zender zijn programmatie al eens aan door enkel muziek van eigen bodem te draaien. Vrijdag 24 april gaan ze een stapje verder met een LIVE show!

#ikluisterbelgisch LIVE wordt een 2 uur durende show met Belgische artiesten live vanuit hun living, slaapkamer, tuinhuis, keuken, …  De show is nu vrijdag 24 april om 20u30 helemaal live & interactief via Facebook live te volgen. Bezoekers wordt gevraagd om hun komst te bevestigen via stubru.be.

Een host presenteert en gidst je doorheen deze mooie en muzikale avond.  Het is een mooie en gevarieerde line-up geworden: Netsky, Selah Sue, Blackwave, Brihang, Compact Disk Dummies, Glints, Johannes Verschaeve, Yong Yello, High Hi, K1d, The Radar Station, Sociaal Incapabele Michiel & andere special guests.

.We mogen veel dingen niet meer, maar fier zijn op onze artiesten mag nog wel!

#ikluisterbelgisch
24.04.20
Deuren
20:30