Damien Jurado

Damien Jurado zit niet stil. Met zijn vijftiende studioalbum What's New, Tomboy (2020) bracht de Amerikaanse singer-songwriter zijn derde plaat uit in evenveel jaar tijd. Na zijn memorabele passage in de Sint-Jacobskerk keert hij terug naar Gent voor een intiem soloconcert.

"In een uitverkochte en bitter koude Gentse kerk zagen we hoe Damien Jurado werd gewijd tot een singer-songwriter van het kaliber Will Oldham en Elliott Smith." -  De Morgen ★★★★

Al 25 jaar lang zwerft Damien Jurado in zijn muziek rusteloos tussen fictie en realiteit. Elk lied is een miniatuur van het leven: soms fragiel, soms zelfverzekerd, altijd zoekend. Ook op zijn laatste album duikt hij aan de hand van kleine verhalen in de diepste vraagstukken. Hij belooft geen zekere antwoorden, maar biedt wel troost. Live bewijst de Amerikaanse songsmid keer op keer een performer van formaat te zijn. 

Damien Jurado(US)

Alhoewel hij nooit volledig doorgebroken is, heeft folk singer/songwriter Damien Jurado uit Seattle heimelijk toch een ijzersterke reputatie in de indie scene opgebouwd. Ondertussen is de cultlegende...

Lees meer
  Damien Jurado
  Uitverkocht
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 20
  Avondkassa
  € 23

  Dit concert werd verplaatst van 28.10.21. Tickets van toen blijven geldig. Tickethouders werden hiervan op de hoogte gebracht. Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal. Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

  We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

  Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

  Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD