Wende

WENDE presenteert De Wildernis, een volledig nieuwe show waarin ze samen met gerenommeerde schrijvers en ontwerpers op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. Haar eigenzinnige ideeën dagen haar uit tot het leveren van consequente topkwaliteit en zijn de stuwende kracht achter een permanente zoektocht naar vernieuwing. Dat maakt haar tot één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

Wende(NL)

Singer/songwriter, theatermaker, chansonnière, actrice, performer, producer — Wende Snijders is het allemaal en helemaal.

Lees meer

Videos

Wende
wo 19.10.22
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 22

Wegens de coronamaatregelen kan het concert niet doorgaan op de geplande datum.  Het concert werd verplaatst naar 19 oktober 2022. De gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers werden per mail gecontacteerd.

Dit is een De Standaard Accu concert.

Line-up