Equal Idiots

 Equal Idiots zijn terug van nooit echt weggeweest. ‘Adolescence Blues Community’ volgt tweeëneenhalf jaar na debuutplaat ‘Eagle Castle BBQ’, maar van een podiumpauze is nooit sprake geweest. Afgelopen zomer walsten ze het publiek voor de Main Stage van Pukkelpop nog plat met een set met daarin vijf nieuwe songs van hun nieuwe plaat: Adolescence Blues Community.

Waar ‘Eagle Castle BBQ’ een vrolijke, wilde, onbezonnen en vaak ruige rit was van twee piepjonge honden uit Hoogstraten, is Adolescence Blues Community doelgerichter, ernstiger en vrijer, met aan het stuur twee chauffeurs die stomweg volwassen zijn geworden. Vrees echter niet: feesten staat nog steeds hoog op de agenda van Thibault Christiaensen (zang/gitaar) en Pieter Bruurs (drums/zang). 

Equal Idiots(BE)

Al sinds 2012 belagen de twee dorpsgekken van Hoogstraten City uw trommelvliezen met snoeiharde garagepunk. Debuutalbum Eagle Castle BBQ is één stevig bommetje aan snelle, rauwe en enthousiaste songs.

Lees meer
Equal Idiots
07.12.21
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 20
Avondkassa
€ 24

Door de nieuwe coronamaatregelen zijn we helaas genoodzaakt het concert van Equal Idiots te annuleren. Er komt voorlopig geen nieuwe datum. De ticketkopers worden automatisch terugbetaald en via mail op de hoogte gebracht.