Boomtown Drijf〜In: bekijk de concertfilm!

2020 zou het eerste jaar worden waarin Democrazy Boomtown organiseerde. Het festival tijdens de Gentse Feesten kon echter niet doorgaan op haar normale locaties, de Kouter, Opera en Handelsbeurs. Maar daar laten we het niet bij: we zorgden voor een digitaal en creatief alternatief, en gingen met Dokano het water in én het net op voor een online drijf~in editie.

We nodigden 6 Gentse bands uit voor optredens langs Gentse kades: DIRK., MattiasDeCraene, Meskerem Mees, Crooked Steps, EMY en Berlinde Deman

We mobiliseerden een enthousiaste bende van vrijwilligers en crew met wortels in Boomtown, Dokano, Handelsbeurs, Vooruit en Democrazy. We zochten en vonden een 140-tal muziekliefhebbers zonder watervrees. We hesen onze trouwe partner House Of Media aan boord voor de opnames van beeld en geluid. Yügen Kombucha, DOK Brewing Co. en Rock'n'Roller Catering zorgden Gentse dranken en hapjes. En, last but not least, kregen we steun van Stad Gent.

Het werd een weekend vol zon, prachtige muziek, mondmaskers, kleurrijke kano's en getrainde armspieren. En na een paar intensieve dagen van monteerwerk is ook het digitale resultaat klaar! 

Bekijk Drijf〜In concertfilms.

Ook te bekijken via Gentsefeesten.be 〰️️️ focus.knack.be 〰️️️ Nieuwsblad.be 〰️️️ Handelsbeurs.be

Videos

Boomtown Drijf〜In: bekijk de concertfilm!
22.07.20