Rumours, High Hi

Democrazy organiseert deze nazomer een reeks van 13 coronaproof concerten, buiten op DOK onder de loods. Dit concert is er één van. Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen.

HIGH HI draait al een tijdje mee: finalist Humo’s Rock Rally (2014), selectie voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en een debuutplaat Hindrance in 2017. Dit voorjaar verscheen opvolger Firepool waarop ze hun geluid uitpuurden met de hulp van producer Daan Schepers (Warhola, Eefje De Visser, Bazart). Het legde hen geen windeieren gezien het grote Afrekening success van single ‘Daggers’. Klaar voor het grote werk!

RUMOURS bracht net voor de Corona-uitbraak de EP How Many Roses uit, de eerste release op het gloednieuwe Sentimental, het jonge, onafhankelijke platenlabel van Fenne Kuppens en Kobe Lijnen van Whispering Sons. Rumours is het prototype van een Sentimental act: hun electropop mixt tropical vibes met triphop, low key techno en ambient, tast grenzen af en sluit geen compromissen. Meer van dat!

Rumours(BE)

Rumours is geen band van dertien in een dozijn. Ze maken opwindende, nieuwe geluiden: een mix van gelaagde, elektronische muziek en zang als een nachtegaal. De leden zijn afkomstig van onder andere...

Lees meer

High Hi(BE)

High Hi waren finalisten bij Humo's Rock Rally 2014 en sindsdien stonden ze op alle podia van Vlaanderen. Ze spelen al stevige indie sinds 2010 maar onlangs begonnen ze ook duistere invloeden toe te...

Lees meer

Videos

Rumours, High Hi
28.08.20
Uitverkocht
Deuren
18:30
Voorverkoop
€ 10
Avondkassa
€ 13

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14.8, 12u.