Glints

+ Sweats

Democrazy organiseert deze nazomer een reeks van 13 coronaproof concerten, buiten op DOK onder de loods. Dit concert is er één van. Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen. De verkoop gaat van start op vrijdag 14.08 om 12:00 's middags.

Not your average hip hop guy: hij klinkt als een volbloed Londenaar maar woont eigenlijk ‘gewoon’ in Antwerpen. Jan Maarschalk Lemmens aka Glints is al enkele jaren aan een gestage opkomst bezig binnen de Belgische hip hop en electronicascene, getuige uitverkochte concerten in AB en Trix. Van grime, trap en urban maakt hij zijn eigenzinnige mix. Getooid in Winnie the Pooh pakjes, rondrijden in oude Citroen Berlingo’s en fotoshoots maken met paarden en chowchow’s: says it all.  Overtuig je tenslotte zelf middels tracks als ‘Bugatti’ en opvallende Corona anthems ‘itsafuckinglowdown’ en ‘L.I.T.O.C.’ (loveintimesofCorona) uit zijn nieuwste EP ’28 Days’.

Sweats, rechtstreeks uit je middenklassekelder, brengt zware oestrogeengestookte beats met een pittige saus van attitude en punk die gekrompen zijn in de heetste sappen.

Sweats(BE)

Sweats, rechtstreeks uit je middenklassekelder, brengt zware oestrogeengestookte beats met een pittige saus van attitude en punk die gekrompen zijn in de heetste sappen.

Lees meer

Glints(BE)

Antwerpse rapper met Britse roots, die je zo als de bastaardzoon van Mike Skinner en Kate Tempest kan zien. Op reeds twee EP's levert de man otherworldly hiphop af, zowat overal lo-vend onthaald.

Lees meer
Glints+ Sweats
12.09.20
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14.8, 12u.