Naima Joris, Rosa Butsi

Democrazy organiseert deze nazomer een reeks van 13 coronaproof concerten, buiten op DOK onder de loods. Dit concert is er één van. Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen. De verkoop gaat van start op vrijdag 14.08 om 12:00 's middags.

Vader, componist, percussionist en pianist Chris Joris is 1 van de iconen van de Belgische jazz. Zijn dochter Naima Joris begon laat aan haar eigen carrière: ze zong haar eerste nummers pas op haar 27ste, maar heeft intussen zelf al een aardig parcours afgelegd: als backing vocaliste van Raymond van het Groenewoud en Isbells en lid van the Happy. Nu maakt ze furore met tracks als ‘Bellybutton’. Denk aan Melanie De Biasio en Melody Gardot als muzikale referenties en weet dat we hier te maken hebben met een ongeslepen, ruwe diamant.

Jazzmuzikante en singer-songwriter Rosa Butsi (hiervoor Roos Denayer) is Soundtrack winnares 2020 en artist in residence in Het Depot.  Met haar warme stem en zichzelf begeleidend op gitaar zorgt ze voor een oorstrelende mix met invloeden van Joni Mitchell over Catbug, Sam Amidon en Bedouin. Muzikaal ondersteund door Trui Amerlinck (Tsar B, Ivy Falls) op bas brengen ze in duo veelzijdige akkoordkleuren en uitgepuurde melodielijnen. In september komt haar debuut EP ‘Circle One’ uit. “Hele mooie, meanderende jazzy gitaarcomposities die op de juiste momenten verrassen en even tegen de stroom ingaan. ” (Ayco Duyster).

Rosa Butsi(BE)

Jazzmuzikante en singer-songwriter Rosa Butsi zorgt met haar warme stem voor een oorstrelende mix met invloeden van Joni Mitchell over Catbug, Sam Amidon en Bedouin.

Lees meer

Naima Joris(BE)

Naima Joris' nieuwste album "While The Moon" is een warm bad om de ziel te troosten van elke luisteraar die zich aangesproken voelt.

Lees meer

Videos

Naima Joris, Rosa Butsi
13.09.20
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14.8, 12u.