Lander & Adriaan, TheColorGrey

Democrazy organiseert deze nazomer een reeks van 14 coronaproof concerten, buiten op DOK onder de loods. Dit concert is er één van. Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen.  

Lander & Adriaan, een de supertandem tussen Lander Gyselinck -  drummer van STUFF., BeraadGeslagen, LABtrio en een reeks andere jazz-gerelateerde projecten - en Adriaan Van de Velde, in muziekland beter gekend als Pomrad - die net als Lander niet vies is van Jazz, met een scheut electronica en improvisatie. Dat gaat vonken geven!

De Antwerpse hiphop-artiest TheColorGrey bracht zijn debuutplaat REBELATION uit in 2017, stond op talloze festivals en in zalen over heel het land en maakte deel uit van NIVEAU4, het Belgische concept dat het beste aan rap en aanverwanten verenigde in de AB en op Couleur Café.  Dat jaar speelde hij bij ons een uitverkocht NEST in Gent, bracht een EP uit in 2018, single 'You Got To Show Me' schopte het toen tot Hot Shot van Studio Brussel. Dit jaar volgt een nieuw album. We mogen samenwerkingen verwachten met artiesten als Romeo Elvis. Opwarmen kan je al doen met de zomersingle ‘Get Fonky feat. TheColorGrey & Pomrad’!

TheColorGrey(BE)

Rapper, zanger en producer die de laatste jaren aan een serieuze opmars bezig is. Na twee EP's en debuutplaat 'REBELATION' komt de artiest in april 2018 alweer met een nieuw plaatje aanzetten.

Lees meer
Lander & Adriaan, TheColorGrey
vr 02.10
Koop tickets
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18