Ian Clement, Ila

Democrazy organiseert deze nazomer een reeks van 13 coronaproof concerten, buiten op DOK onder de loods. Dit concert is er één van. Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen. 

Ian Cement is de frontman van Wallace Vanborn, één van die stevig rockende Gentse orkesten. Solo bewandelt hij een beduidend intimistischer en persoonlijker pad waarbij hij gevoelige onderwerpen niet uit de weg gaat. In 2013 bracht hij zijn eerste soloplaat uit, in oktober verschijnt opvolger See Me In Synchronicity, een pur sang Clement album waarop hij  met zijn diepe stem krachtige en mystieke nummers brengt. Nick Cave, Mark Lanegan en Masters of Reality zijn nooit ver weg. Welkom terug.

ILA is voor de oplettende muziekfan al geen onbekende meer. In 2017 behaalde de toen twintigjarige singer-songwriter Ilayda Cicek met Turkse roots zilver op Limbomania en een jaar later dook ze op in De Nieuwe Lichting en Humo’s Rock Rally. In 2019 bracht de Limburgse haar debuut-ep uit: met enkel een stel gitaren en die kenmerkende stem in een minimalistische live versie toonde ze zich als eigenzinnige artieste die de intensiteit niet schuwt. Ila is een zangeres die je aandacht grijpt en niet meer loslaat.

Ila(BE)

ILA is het alias van de 22-jarige singer-songwriter Ilayda Cicek. Haar muziek wordt gevormd door haar unieke stem. Hoog tijd om kennis te maken met deze eigenzinnige, integere en eerlijke artiest.

Lees meer

Ian Clement

Demonen, en hoe ze uit te drijven. Ian Clement doet het op twee manieren. U kent hem wellicht als de frontstormram bij het stonertrio Wallace Vanborn waar hij elke gig weet om te buigen tot een sessie...

Lees meer

Videos

Ian Clement, Ila
03.10.20
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 13
Avondkassa
€ 16

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14.8, 12u.