Fifty Foot Combo

+ Tuff Guac

Democrazy organiseert deze nazomer een reeks van 13 coronaproof concerten, buiten op DOK onder de loods. Dit concert sluit de reeks af. 

Fifty Foot Combo, de energieke Gentse band met zijn furieuze drive en invloeden uit garage, psych, surf, fuzz, exotica, horror, soul en punk, heeft een livereputatie die hen overal ter wereld bracht. Invloeden van Link Wray, The Sonics en The Monks komen samen in hun unieke en geroemde 'Monstrophonic Sound'. Het verhaal van Fifty Foot Combo is uniek in België. Sinds de oorsprong van de groep kunnen ze op een trouwe fanbasis rekenen. Eind jaren '90 kwam hun eerste album Go Hunting uit, dat de hemel werd in geprezen. De band kende ook internationale successen: ze werden steeds bekender en traden ook live meer op, met sterke liveshows. Trashy, wild, opwindend maar ook herkenbaar en stijlvol, nu al bijna 30 jaar lang. Voor een 2de keer zijn ze afsluiter van de concertreeks op DOK. Zeg nooit dat het de laatste keer geweest is.

Fifty Foot Combo(BE)

Fifty Foot Combo, het energieke fenomeen met zijn furieuze drive en invloeden uit garage, psych, instro, soul en punk, heeft een live reputatie die hen overal ter wereld bracht.

Lees meer
Fifty Foot Combo+ Tuff Guac
04.10.20
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14.8, 12u.