All We Are

All We Are heeft Liverpool als thuisbasis en dat is er aan te horen. De band serveert een aanstekelijke psychedelische mix van indie en grooves met invloeden van soul en hip hop tot pop. In 2015 verscheen het debuutalbum van All We Are, geproducet door Dan Carey (Kate Tempest, MIA, Hot Chip). Sindsdien passeerden ze op festivals in de UK, Ierland en het Europese vasteland. Voor het tweede album werd de mosterd gehaald bij post-punk en vroege 80s/90s electronica. 

Ondertussen staat de band weer op het podium, mét een nieuw album, Providence. Nieuwe single “Heart of Mine” deed ons alvast sneller kloppen. En dat van Dansende Beren ook: "De leuke mix tussen een zwoel gitaartje en de stralende synths zorgen voor een zomerse sfeer, zonder dat het tempo daarom hoog hoeft te liggen. Een baslijn zorgt voor een chille, laidback gevoel, waardoor niks moet en alles mag."

Voer voor fans van The 1975, Khruangbin en LA Priest!

All We Are(UK)

In 2015 verscheen het debuutalbum van All We Are, geproducet door Dan Carey (Kate Tempest, MIA, Hot Chip). Hun sound omarmt grooves gedrenkt in psychedelica met invloeden van soul, hip hop tot pop.

Lees meer
All We Are
vr 05.03.21
Deuren
20:00

Er zijn nog geen tickets te koop voor dit concert.