Nordmann

1ste concert

Wegens de covid-maatregelen moeten we voor onbepaalde duur de deuren sluiten. We vragen nog even de tijd om ons te organiseren, zodat we voor de eerstkomende concerten een waardig alternatief kunnen aanbieden. Dit concert wordt voorlopig vervangen door een livestream. Meer info via deze link.

De vier leden van Nordmann hebben niet stilgezeten het laatste jaar. Naast hun respectievelijke solo- en zijprojecten werkten ze in stilte aan een opvolger voor het succesvolle ‘The Boiling Ground’ uit 2017. Samen met producer Jasper Maekelberg blikten ze tien nieuwe tracks in. De band spreekt zelf van een nieuwe sound, met minder rock en meer elektronica die zich live vertaalt in een vijfmansbezetting. 

‘In Velvet’ 
komt uit op 18 september via Unday Records. In de aanloop van het album verschenen al drie singles:  'Cascade(s)''Star-Fluff' en 'Cryptonym'.  

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

Nordmann(BE)

Nordmann beschikt over een sound vol verbeelding en suggestiviteit, spanning en ontlading. Het is zowel de weldadige roes als de instant kick voor zij die nood hebben aan een avontuur.

Lees meer
Nordmann1ste concert
Uitverkocht
Deuren
18:15
Voorverkoop
€ 19
Avondkassa
€ 22

Om 18:00 openen de deuren voor deze eerste show. Het concert start om 19:00.
Om 20:40 openen de deuren voor de tweede show. Dat concert start om 21:00. Meer info en tickets voor dit tweede concert vind je hier.

Reservatie met UiTPAS met kansentarief:

  • Telefonisch via 09 / 225 01 01
  • In persoon aan de ticketbalie in NTGent, Sint Baafsplein 17, Gent
    Openingsuren: maandag - vrijdag, 10.00 - 18.00 uur
    Zaterdag tussen 14.00 en 18.00 uur
    Gesloten op zondag
  • Via mail info@ticketsgent.be