Fifty Foot Combo ◉ Sound Of Ghent

Livestream

Met Fifty Foot Combo sluiten we onze concertreeks op DOK af in stijl. Het concert is hopeloos uitverkocht, maar dankzij de livestream via 'Sound Of Ghent' kan je het concert volgen voor slecht €5!

Fifty Foot Combo, de energieke Gentse band met zijn furieuze drive en invloeden uit garage, psych, surf, fuzz, exotica, horror, soul en punk, heeft een livereputatie die hen overal ter wereld bracht. Invloeden van Link Wray, The Sonics en The Monks komen samen in hun unieke en geroemde 'Monstrophonic Sound'. Trashy, wild, opwindend maar ook herkenbaar en stijlvol, nu al bijna 30 jaar lang. Voor een 2de keer zijn ze afsluiter van de concertreeks op DOK. Zeg nooit dat het de laatste keer geweest is.

Samen met Gent Festival van Vlaanderen, Handelsbeurs Concertzaal, MIRY Concertzaal en Kunstencentrum Vooruit bundelen we de krachten en lanceren het nieuwe platform ‘SOUND OF GHENT’. Vanaf 1 oktober presenteren we via dit platform een gevarieerd concertprogramma van hoogkwalitatieve livestreams. Pop, rock, jazz, hiphop, klassiek: het kan allemaal. Voor 5 euro kan je vanuit je huiskamer een livestreamconcert beleven van de beste beeld- en geluidskwaliteit.

Meer info via www.soundofghent.be

Fifty Foot Combo(BE)

Fifty Foot Combo, het energieke fenomeen met zijn furieuze drive en invloeden uit garage, psych, instro, soul en punk, heeft een live reputatie die hen overal ter wereld bracht.

Lees meer
Fifty Foot Combo ◉ Sound Of GhentLivestream
04.10.20
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 5

Tickets (€5 per livestream) zijn vanaf 1 oktober te verkrijgen.