SHHT

2de concert

Shht zorgde voor een fenomenale soundtrack bij het einde van DOK, de tijdelijke invulling aan de Gentse Dokken; ze hadden er ook al spraakmakende shows op Pukkelpop en Best Kept Secret op zitten. Zo eindigde hun optreden op Pukkelpop met een parade over het festivalterrein,  "als rattenvangers van Absurdistan" (Focus Knack) met het publiek achter zich aan.

Debuutalbum Love Love Love kwam eind 2018 uit en maakte hen van publiek geheim tot cultband met grote aanhang. Hun tweede album stellen ze voor in Handelsbeurs.  Met ‘Hello? Hello!’ lost de band de eerste single van het aankomende album ‘Noneketanu'!

Humo: "Shht zijn nozems uit Gent die antimuziek spelen op hun antioptredens (lees: extreme noisepop én een cover van ‘Bohemian Rhapsody’). Debuutplaat ‘Love Love Love’ was een monstersucces in de hitparade van de waanzin." 

Shht(BE)

De meest geflipte noiserocksensatie die ons land rijk is. Hun Poppunt-filmpje is intussen legendarisch, net als hun liveshows. Hoe klinkt dat nu eigenlijK? Wel: "The Beatles ft. Kanye on drugs."

Lees meer
SHHT 2de concert
Uitverkocht
Deuren
20:40
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

Dit concert is een coproductie van Handelsbeurs en Democrazy.

Reservatie met UiTPAS met kansentarief:

  • Telefonisch via 09 / 225 01 01
  • In persoon aan de ticketbalie in NTGent, Sint Baafsplein 17, Gent
  • Openingsuren: maandag - vrijdag, 10.00 - 18.00 uur
    Zaterdag tussen 14.00 en 18.00 uur
    Gesloten op zondag
  • Via mail info@ticketsgent.be

Line-up