#ikluisterbelgisch: Emy

Wegens de covid-maatregelen moeten we voor onbepaalde duur de deuren sluiten. We vragen nog even de tijd om ons te organiseren, zodat we voor de eerstkomende concerten een waardig alternatief kunnen aanbieden.

Eind maart lanceerde Studio Brussel de hashtag #ikluisterbelgisch om de Belgische muziekscene een hart onder de riem te steken. De radiozender startte onder meer een programma met nieuwe Belgische muziek en een nieuwe digitale stream, waar luisteraars non-stop naar muziek van eigen bodem kunnen luisteren.

Dit najaar trekt Studio Brussel 12 zondagen op rij langs Belgische concertzalen en clubs met de #ikluisterbelgisch clubtour. Presentator Rik De Bruycker zal zo de noodlijdende muzieksector een stem geven. Op 15 november passeert Stubru bij Vooruit & Democrazy voor een concert van EMY. Amper eenentwintig is de in Parijs geboren Emy Kaboré, maar nu al geldt deze Gentse als één van de grootste talenten van ons land. Emy heeft een unieke stem én het talent een bijzondere song te kunnen schrijven. Ze is momenteel een nieuwe plaat aan het opnemen die volgend jaar zal verschijnen.  

Wie haar afgelopen zomer aan het werk zag op Boomtown weet wat gedaan. Live te volgen op 15/11 via Studio Brussel, van 17u tot 19u!

Emy(BE)

Ontroerende muziek, over intieme gevoelens en gedachten, met vibes richting soul en indiepop.

Lees meer
#ikluisterbelgisch: Emy
Deuren
17:00

Er zijn geen tickets te koop voor dit event. Je kan het live volgen via Studio Brussel van 17u tot 19u.

Line-up