Meskerem Mees

Meskerem Mees, een grande dame van eenentwintig uit Merendree, won Humo's Rock Rally 2020 als "zelden gezien solotalent." 

Dat verwondert ons niet: Meskerem Mees neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Met een stemgeluid zo puur als bronwater, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Met haar debuutsingle ‘Joe’ veroverde Meskerem medio 2020 de ether en àlle harten. ‘Joe’ stoomde direct door tot de eerste plaats in De Afrekening van Studio Brussel. Ook toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (USA) en FIP Radio (Fr) vielen als een blok voor de jonge Oost- Vlaamse.

Een mooie reeks zomerconcerten volgde (onder meer op onze Boomtown Drijf-In!) en in het najaar breekt ze definitief door tot het grote publiek met haar vaak onherkenbare maar geniale covers in het vrijdagse ochtendblok van Michèle Cuvelier op Studio Brussel.

Begin volgend jaar brengt een eerste clubtour haar langs de mooiste zalen van België, en voor het najaar van 2021 mag je alvast beginnen uitkijken naar een betoverend debuutalbum. A star is born.

Videos

Meskerem Mees
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19

Tickets zijn te koop vanaf woensdag 21 oktober om 11:00.