Kosmo Sound ◉ Sound Of Ghent

livestream

Democrazy en Handelsbeurs verenigen de krachten voor deze livestream van de Gentse jazzsensatie Kosmo Sound. Live te volgen via Sound Of Ghent!

De band sleurt je mee naar zweterige clubs met de bas als heer en meester. Deze Gentse telg uit de jongste generatie van Belgische jazzbands laat zich inspireren door dub en koppelt een broeierige sound aan moddervette grooves. Kosmo Sound presenteert zijn langverwachte debuutalbum Antenna. Groove-muziek begint altijd met een ritmesectie, en zo ging het ook bij Kosmo Sound met Mattias Geernaert en Marius Couvreur. Als sextet mixen ze zware baslijnen en strakke drums met spacy melodieën tot een organische trip die elke zaal in de fik zet.

Livestream instructies

Je kocht een ticket voor de livestream? Fantastisch! We lijsten hier even de instructies op om alles vlot te helpen verlopen.

Lees meer

    Kosmo Sound(BE)

    Deze instrumentale dubjazzformatie wil een breed publiek maximaal laten bewegen. Ze combineren strakke pompende ritmes en eindeloze melodieën tot een eigenzinnige interpretatie van het dubgenre.

    Lees meer