Wallace Vanborn ◉ Sound Of Ghent

livestream

Wegens de recente maatregelen rond het coronavirus kan het concert op 28.11 niet doorgaan met publiek. Gelukkig hebben we voorlopig een mooi alternatief: het concert zal worden uitgezonden via de livestream van Sound Of Ghent!

Wallace Vanborn bracht recent haar vierde album A Scalp For The Tribe uit. "De songs van Wallace Vanborn komen nog altijd als sloopkogels je bovenkamer binnen, maar de kracht zit in de finesse waarmee ze geslepen zijn", schrijft De Standaard ****.

De band heeft ook een speciaal verzoek voor de livestream: ze vragen aan alle toeschouwers om zichzelf te filmen tijdens het kijken. Ze voegen later alle video's samen tot een lange video-orgie waarin ze samen even "unstuck while being stuck" kunnen zijn. Installeer je beamer, meerdere schermen, cast de stream op je televisietoestel, fullscreen met de speakers op maximum, zet je camera aan en capteer jezelf eens. Ook al is het kort. Alle afbeeldingen, video's, fun stuff: vanbornwallace@gmail.com.

Naast deze livestream zoeken we naar een nieuwe datum voor een liveconcert in 2021. Ticketkopers worden op de hoogte gebracht zodra we er nieuws is.

Livestream instructies

Je kocht een ticket voor de livestream? Fantastisch! We lijsten hier even de instructies op om alles vlot te helpen verlopen.

Lees meer

    Wallace Vanborn (BE)

    Dat de mannen van Wallace Vanborn over een gezonde dosis guts beschikken, is al lang geen geheim meer. Voor hun eerste plaat lieten ze drievoudig Grammy-winnaar David Bottrill (zie o.a. Tool, Coheed...

    Lees meer