Wolker ◉ Sound Of Ghent

livestream

Tot dinsdagavond 22:00 kan je de stream van Wolker nog bekijken of herbekijken. Koop hier je ticket (doe het voor 21:00)

Met onze tiendelige concertreeks in Minard willen we de mogelijkheden van livestreamen verkennen en het medium een échte kans geven. We dagen straffe bands, beloftevolle artiesten en jonge concepten uit om eigenzinnige shows te brengen, speciaal voor livestream, met de nadruk op het ontwikkelen of uitproberen van nieuw werk. Alle artiesten krijgen hiervoor een of meerdere dagen repetitietijd in Minard.

Wolker is de band rond Gert-Jan Loobuyck en Femke Decoene en werd onlangs tweede in Humo's Rock Rally. Het Gentse duo kiest in Minard voor een intieme show met twee op het podium, omgeven door licht en geluid. Houd hun Facebook en Instagramin de gaten voor meer details!

Livestream instructies

Je kocht een ticket voor de livestream? Fantastisch! We lijsten hier even de instructies op om alles vlot te helpen verlopen.

Lees meer

    Wolker(BE)

    Wolker maakt muziek op een atypische manier, werkt op gevoel en sfeer, bouwt spanningen op en creëert dynamiek met een licht melancholische ondertoon.

    Lees meer

    Videos