Rheinzand ◉ Sound Of Ghent

livestream

Rheinzand is een samenwerking tussen enkele Gentse klasbakken:  Reinhard Vanbergen, de multi-instrumentalist / producer van o.a. Das Pop, Charlotte Caluwaerts ken je van Tundra, Mo Disko is de helft van het dj-duo The Glimmers. Singles als ‘Kills & Kisses’, ‘Obey’ & ‘Slippery People’ (cover van de Talking Heads’ classic) zijn instant classics. Live wordt de band bijgestaan door  Stéphane Misseghers (dEUS) op drums en Bruno Coussée (MannGold) op bas.

Voor de livestream in Minard nodigen ze grafisch kunstenaar Benjamin Van Oost (Studio Bam Bam) uit om in ‘real time’ een werk te maken, met het podium van Minard (ínclusief de bandleden) als canvas.

Regisseur Fleur Boonman, van o.a. de documentaire ‘Confessions To dEUS’ (genomineerd voor een Ensor) neemt de live stream-captatie op een eigenzinnige manier voor zich. Achteraf zullen de beelden van de show gemonteerd worden tot een volwaardige video-clip voor de eerst volgende single. Bovendien wordt het concert vooraf gegaan door een ’sound walk’: op 10 locaties in de binnenstad zijn er Rheinzand-tracks beluisteren en via QR-codes kan je exclusieve t-shirts, albums en streaming-tickets winnen.

Livestream instructies

Je kocht een ticket voor de livestream? Fantastisch! We lijsten hier even de instructies op om alles vlot te helpen verlopen.

Lees meer

    Rheinzand(BE)

    De Deense labelbaas van Music For Dreams hoorde het nummer 'Blind' bij dj Harvey in Ibiza en sprong in zijn vliegtuig om de band te tekenen ... Begeef u alvast naar de dansvloer!

    Lees meer

    Videos