Proeftuin: CasseCouilles + Sara Dziri ◉ Sound Of Ghent

livestream

Proeftuin is een gloednieuw Gents concept dat zich ten dienste stelt van de muzikale omnivoor. Het laat je proeven op verschillende niveau's; van experimentele elektronica tot culturele cross-overs. Proeftuin creëert een online walhalla voor de muzikale avonturier. Verwacht geen gewone concertlivestream maar een underground rave met een vleugje knotsgekke performance. Come join our garden!

De eerste naam uit de line-up: CasseCouilles! Avant-gardistische nonsens van de bovenste plank. Een stroom van noise, denderende sound en aanstekelijke idioterie die je niet onberoerd laat. Één ding kunnen we jullie meegeven. Leven na de dood, dat kan er zijn. Maar leven na Cassecouilles, dat kan je wel vergeten.

Als DJ en producer is dj Sara Dziri al even veelzijdig als Proeftuin zelf. Gepokt en gemazeld in de Brusselse underground, maakte ze de laatste jaren haar opwachting op o.a. Nuits Sonores, Amsterdam Dance Event en Boiler Room. Haar sets staan voor avontuurlijke, ritmisch complexe house en techno, met hybriditeit en melancholie als terugkerende thema’.

Livestream instructies

Je kocht een ticket voor de livestream? Fantastisch! We lijsten hier even de instructies op om alles vlot te helpen verlopen.

Lees meer

  CasseCouilles(BE)

  CasseCouilles brengt avant-gardistische nonsens. Een stroom van noise, denderende sound en aanstekelijke idioterie die je niet onberoerd laat.

  Lees meer

  Sara Dziri(BE)

  De Belgische-Tunesische DJ Dziri mixt minimal techno en acid house met Arabische invloeden achter de draaiftafel.

  Lees meer

  Proeftuin(BE)

  Proeftuin stelt zich ten dienste van de muzikale omnivoor. Ze laat je proeven op verschillende niveau's; van experimentele elektronica tot culturele cross-overs.

  Lees meer

  Videos