Cozin

+ Margot De Ridder

Tot voor kort was COZIN's muziek vooral akoestisch en Engelstalig, maar de laatste maanden brachten drastische muzikale wendingen. Nu alles zo dicht bij eigen huis is, leek het plots relevanter om in het Nederlands te zingen. En er wordt ook geëxperimenteerd met elektronica, wat je duidelijk kan horen op de nieuwe EP Zwarte Hemel.  Zo blijft COZIN een universum creëren van beklijvende meerstemmige zang, een melancholische mood en een heel eigen sound. Effecten op viool en stem zetten de Nederlandstalige lyrics in de verf, die drijven op een bedje van bezwerende synths

Steve Greenwell, producer van o.a. Joss Stone, nam single 'Galileo' op: “Deze meisjes zijn enkele van de meest uniek getalenteerde vrouwen waarmee ik ooit heb gewerkt. De samensmelting van hun stemmen en de manier waarop ze hun instrument bespelen is uitermate verbazingwekkend". Voor fans van Merol, Eefje De Visser en Bazart

Support act Margot De Ridder is actief als singer-songwriter bij bands als Les Bandits en Whisper Party.  Anno 2022 staat ze klaar met oud en nieuw werk, met invloeden uit jazz, electro dreampop en rock.

Margot De Ridder(BE)

Margot De Ridder is actief als singer-songwriter bij bands als Les Bandits en Whisper Party. Anno 2022 staat ze klaar met oud en nieuw werk, met invloeden uit jazz, electro dreampop en rock.

Lees meer

  Cozin(BE)

  Singer-songwriter Dorien Staljanssens schrijft de nummers en speelt keys of gitaar. Met Muriel Boulanger op bas en Anne Van Steenwinkel op viool & synth is het trio compleet. Zingen doen ze alledrie.

  Lees meer

  Videos

  Cozin+ Margot De Ridder
  18.02.22
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 12
  Avondkassa
  € 15

  We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

  Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

  Meer info over de Covid-maatregelen via https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/