Cozin

Het concert van Cozin wordt uitgesteld van 26 februari 2021 naar 18 februari 2022. Alle tickets blijven geldig, ticketkopers worden via mail op de hoogte gebracht. Bedankt voor je begrip.

Tot voor kort was COZIN's muziek vooral akoestisch en Engelstalig, maar de laatste maanden brachten drastische muzikale wendingen

Nu alles zo dicht bij eigen huis is, leek het plots veel relevanter om in het Nederlands te zingen. De lege culturele dagen zorgden bovendien voor een experiment met elektronica, waarvan je het resultaat hoort in de eerste nieuwe single ‘Tussen Licht en Donker’

Maar COZIN blijft ook doen waar ze goed in is: een universum creëren van beklijvende meerstemmige zang, een melancholische mood en een heel eigen sound. Effecten op viool en stem zetten de Nederlandstalige lyrics in de verf, die drijven op een bedje van bezwerende synths. Voor fans van Laïs, Eefje De Visser en Bazart! 

 Steve Greenwell, producer van o.a. Joss Stone, nam single 'Galileo' op: “Deze meisjes zijn enkele van de meest uniek getalenteerde vrouwen waarmee ik ooit heb gewerkt. De samensmelting van hun stemmen en de manier waarop ze hun instrument bespelen is uitermate verbazingwekkend".

Cozin(BE)

Singer-songwriter Dorien Staljanssens schrijft de nummers en speelt keys of gitaar. Met Muriel Boulanger op bas en Anne Van Steenwinkel op viool & synth is het trio compleet. Zingen doen ze alledrie.

Lees meer
Cozin
vr 18.02.22
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15

Line-up