Wallace Vanborn

Wallace Vanborn is op korte tijd tot een begrip uitgegroeid binnen de Belgische rockscene dankzij een mix van zware rockriffs, catchy hooks en pompende ritmiek. Ze mochten samenwerken De Groten Der Aarde als David Botrill (Tool, Muse, Placebo) en Chris Goss (Queens Of The Stone Age, Mark Lanegan, UNKLE).

Ze hebben al meer dan 450 optredens achter de kiezen, van de Amerikaanse westkust tot in de Vlaamse achtertuinen. Zelfs 2020 sloten ze af met een knal: een memorabele livestream via Democrazy en Sound Of Ghent, waar zowel het publiek als de band het beste van zichzelf gaf op het podium. In 2021 doen ze het nog eens old school: alleen, op een podium, mét publiek in de zaal. Je ziet: we blijven positief!

Wallace Vanborn (BE)

Dat de mannen van Wallace Vanborn over een gezonde dosis guts beschikken, is al lang geen geheim meer. Voor hun eerste plaat lieten ze drievoudig Grammy-winnaar David Bottrill (zie o.a. Tool, Coheed...

Lees meer
Wallace Vanborn
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19

Wegens de coronamaatregelen kan het concert niet doorgaan op de geplande datum.  We zijn nog volop in overleg met de band over een nieuwe datum. Zodra we deze kennen laten we het weten. De gekochte tickets zullen geldig blijven.