DIRK.

+ Crackups

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

DIRK.'s  debuutalbum album werd in de hemel geprezen en het viertal schreef geschiedenis door met drie hits tegelijkertijd in de Afrekening te staan: 'Stay Indoors', 'Artline' en 'Hit'. Later passeerde 'Toulouse'. Ook live schopt en scheurt Vlaanderens luidste droogstoppel een indrukwekkende reputatie bijeen. Het publiek van Pukkelpop, Lokerse Feesten en Rock Herk mocht al ondervinden waartoe DIRK. in staat is. Sinds eind 2020 is het album Cracks In Common Sense uit. Humo schrijft: "De tweede plaat laat een groep horen die duidelijk een groeispurt achter de rug heeft. (...)  Ergens tussen Guided by Voices en The Beatles ten tijde van de dubbele witte zweven ze op hun eigen planeet. Weezer for grown-ups, anyone?"

Punkband Crackups is "een brok kleurrijke herrie zoals die alleen maar in Kempense jeugdhuizen wortel schiet", aldus Focus Knack Thibault Christiaensen van Equal Idiots is alvast fan: 'Toen ik  'Animals On Acid' van The Crackups voor het eerst hoorde, wist ik meteen dat ik die combinatie van punk en rock-'n-roll ook zelf wilde maken'. De bandleden zijn dan ook niet van de minsten: ze passeerden al bij bands als Double Veterans, Warhola, Psycho 44 en Bazart. Voor de zomer kwam een 7'' uit, Floor/Wet Sheets (FONS Records), dit najaar verschijnt het debuualbum!

Crackups(BE)

"Een brok kleurrijke herrie zoals die alleen maar in Kempense jeugdhuizen wortel schiet", aldus Focus Knack.

Lees meer

    dirk.(BE)

    Dé vaandeldrager van de nieuwe gitaargeneratie. Voor hun recente debuut 'Album' kreeg het viertal quasi overal ★★★★ toebedeeld, live beroeren ze hart én hoofd.

    Lees meer

    Videos

    DIRK.+ Crackups
    Deuren
    19:00
    Voorverkoop
    € 15
    Avondkassa
    € 18

    We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

    • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
    • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
    • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
    • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
    •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

    Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

    Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD