Podium 19: Jaguar Jaguar

Live uitzending

Podium 19 is een gezamenlijke, virtuele zaal, waar (nieuwe) producties worden gebracht zolang het coronavirus de cultuurhuizen op slot houdt. Een virtueel podium op je televisie dat kan herbekeken worden via de website en app van VRT NU. Democrazy werd gevraagf om de concerten uit te zenden die Rheinzand (4 feb) en Jaguar Jaguar (11 feb) onlangs speelden in Minard via de livestream van Sound Of Ghent. 

Jaguar Jaguar maakte een tweeluik van het concert in Minard: ze starten met een kortfilm, die ze eenmalig live zullen begeleiden; en een 'gewone' set.  In augustus ging immers, na lang wachten, de kortfilm 'Madelyn' in première, van fotografe Tina Herbots en Jaguar Jaguar-gitarist Emiel Raeymaekers. Jaguar Jaguar's EP Madelyn kreeg een hoofdrol in die film, en elk nummer onderging een Lynchiaanse make-over. Intussen is die transformatie ook op plaat geraakt: Jaguar Jaguar releaste afgelopen donderdag Madelyn - Music from the Short Film, met die herwerkte nummers en de soundscapes uit de film.

Voor meer info kan je terecht op podium19.be

jaguar jaguar(BE)

Deze band zonder frontman met leden van Soldier's Heart, Tamino en Lohaus, heeft zijn tweede EP uit. "Een tropische trip door de wildernis", noemt Dansende Beren het.

Lees meer

    Videos

    Podium 19: Jaguar JaguarLive uitzending
    10.12.20
    Deuren
    22:30