Janez Detd: Bleenies and Blockheads Rewind concert

+ The Gwyllions & afterparty

Exact een jaar geleden stond de Belgische punkrockband Janez Detd met een uitverkocht reünieconcert op het podium in de Brielpoort in Deinze. Nu kondigt de groep een nieuwe show aan, deze keer met ‘Bleenies and Blockheads, Rewind Show’.

Frontman Nikolas Van der Veken: “We hebben allemaal nood aan iets om naar uit te kijken. En daarom kondigen we dit concert nu aan. Noem het geen reünie, comeback of wat dan ook. We willen gewoon erg graag die jeugdige en energieke plaat van toen nog één keer in de vingers rammen om die vervolgens al was het de lente van 1998 te laten knallen.”

‘Bleenies and Blockheads, Rewind Show’ wordt een throwback naar 1998, het jaar waarin Janez Detd het full album ‘Bleenies & Blockheads’ uitbracht op het befaamde I Scream Records, het label van de drummer van de Brusselse Hardcore legende Deviate. In het punkrockcircuit is ‘Bleenies & Blockheads’ nog steeds een cult album. Hun eerste radiohit ‘Beaver Fever’ staat op deze plaat, maar ook crowdpleasers als ‘Saturday’ en ‘Dorkshire’.

Janez Detd nodigt ook de ‘oude vrienden’ van The Gwyllions (Lintfabriek legends) uit om de zaal op te warmen. Ook zij zullen stevig graaien uit hun ‘Facedown’ plaat.

Janez Detd

1996: Janez Detd (short for Janez Determined) started out on Green Leaf Records (a division of Good Life Recordings). This small independent (at least they were back then - these days they're selling...

Lees meer

  Videos

  Janez Detd: Bleenies and Blockheads Rewind concert+ The Gwyllions & afterparty
  Koop tickets
  Deuren
  21:00
  Voorverkoop
  € 25
  Avondkassa
  € 29

  We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

  Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

  Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD