Whispering Sons

+ Teen Creeps

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Whispering Sons brengt een donkere en unieke mix van experimentele, intense postpunk. De band combineert elementen uit no wave en avant-punk. Invloeden als Joy Division, The Horrors en The Soft Moon zijn nooit ver weg.

In 2016 won de band Humo’s Rock Rally, 2 jaar later bevestigde ze met een dijk van een debuutalbum, Image.  Na een reeks optredens in binnen- en buitenland volgde een ijzersterke livereputatie én internationale erkenning.  Raf Simons is fan en nodigde Whispering Sons uit om te spelen tijdens een defilé in Parijs. De complimenten van Naomi Campbell kregen ze er gratis bij. 

Op 18 juni verschijnt het tweede album, Several Others, bij PIAS.  Single 'Surface' was meteen de hoogste nieuwkomer in De Afrekening op Studio Brussel. We kunnen nu al niet wachten om te horen hoe dat live zal klinken. 

Whispering Sons(BE)

Whispering Sons' donkere en atmosferische geluid bindt vertwijfeling en nervositeit samen tot een onheilspellend geheel.

Lees meer

Teen Creeps(BE)

Gents indierocktrio dat de 90's eigenhandig doet heropleven. Doet denken aan vroege Dinosaur Jr, Jawbreaker en Fugazi.

Lees meer

Videos

Whispering Sons+ Teen Creeps
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 22
Avondkassa
€ 26

De ticketverkoop start op zaterdag 20.3 om 10u.