Brendan Benson

Brendan Benson speelt als gitarist al een hele tijd aan de zijde van Jack White bij The Raconteurs. Dat hij het ook zonder de zanger van The White Stripes kan wisten we al langer. De singer-songwriter uit Michigan overtuigt solo al jàren met zijn melodische, clevere powerpop.

Dat maakt hij nog maar eens duidelijk met zijn nieuwste solo album Dear Life. Het werd uitgebracht door Third Man Records, het label van, jawel, Jack White.  We horen veel fuzzgitaren, fuzzbas, invloeden van bands als The Rolling Stones en - vaneigens - The Raconteurs. De singer-songwriter zelf zegt vooral beïnvloed te zijn door David Bowie, Elvis Costello, Paul McCartney en Joe Jackson.  

Videos

Brendan Benson
vr 18.02.22
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 17
Avondkassa
€ 20

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD