The Haunted Youth

+ Multani

The Haunted Youth is de band rond Joachim Liebens (27) uit Hasselt en brengt meeslepende psych pop die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive of zelfs The Cure.

De songs – over twijfels, hoop, en hoe het voelt om een onbegrepen misfit te zijn – pakken uit met een grootse, dromerige en internationale sound waar je als een blok voor valt.

Debuutsingle ‘Teen Rebel’ is meteen een schot in de roos: The Haunted Youth wint De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en wordt volop gedraaid in binnen- en buitenland. Ook aan de andere kant van de oceaan trekt ‘Teen Rebel’ de aandacht: het haalt zelfs de frontpage van het bekende en invloedrijke Amerikaanse online magazine Consequence of Sound.

The Haunted Youth is there for you and is here to stay.

Multani is het soloproject van Niels Meukens (Warhola, Double Veterans, Psycho 44 en Crackups). Hij experimenteert met elektronica en bewerkte vocals en zorgt door de combinatie met synths en percussie dat je het gevoel krijgt in een videogame terecht gekomen te zijn, maar op de best mogelijke manier.

The Haunted Youth(BE)

The Haunted Youth is de band rond Joachim Liebens (27) uit Hasselt en brengt meeslepende psych pop die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive of zelfs The Cure.

Lees meer

Multani(BE)

Multani, het soloproject van Niels Meukens, drummer (Warhola, Double Veterans, Psycho 44 en Crackups) en nu ook producer, brengt zomerse electronic

Lees meer
The Haunted Youth+ Multani
03.12.21
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15

Dit concert gaat gewoon door. Omdat concerten zittend moeten doorgaan, wordt deze show verplaatst van de Balzaal naar de Theaterzaal van De Vooruit. 

Verder volgen we de coronamaatregelen zoals opgelegd door de overheid: 

Wegens de verstrengde maatregelen is het dragen van een mondmasker verplicht tijdens dit concert. Vergeet naast je mondmasker zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD